Participants

1 (15)Aquest procés  va adreçat a  20 joves entre 20 i 35 anys (ambdós inclosos) que estiguin treballant o bé hagin cursat estudis d’àmbit social i tingui interès en iniciar procés de transformació social amb visió comunitària i integral. Cal que els participants siguin residents a la provincia de Barcelona.

Cal disposar de temps per participar en un procés de formació intensiva i de sessions d’acompanyament i seguiment extensives durant 3 mesos per exercitar-se a desenvolupar i millorar les pròpies capacitats i per a dissenyar, elaborar i executar propostes innovadores d’actuació comunitària.

Grup Setembre: Caps de setmana a aprtir del 16 de setembre (divendres de 16h  a 20h i dissabtes 9.30h a 18.30h) – Calendari

Per participar en un del grups cal que complir algun dels següents perfils:
-Joves amb els estudis finalitzats o bé realitzant el darrer curs. Els estudis han d’estar relacionats amb l’àmbit social (educació social, pedagogia, treball social, humanitats, sociologia, integració social…).
-Joves professionals residents a la província de Barcelona d’entre 20 i 35 anys (educació social, pedagogia, treball social, humanitats, sociologia, integració social…) que estiguin en actiu o bé en cerca de feina (per situació d’inactivitat o millora laboral).

 

Requisits

Per a participar en aquest procés és imprescindible voler prendre part en grup per a la transformació social i personal.

Es valora els interessats tinguin predisposició i ganes d’aprendre i participar en un procés de capacitació proactiva, implicació, compromís i saber treballar en equip i mentalitat oberta i amb capacitat de comunicació.

Ganes d’aprendre i participar en un procés de capacitació proactiva, implicació, compromís i saber treballar en equip i mentalitat oberta i amb capacitat de comunicació.

Altres requisits a valorar:

  • Titulació sobre estudis d’àmbit social (CFGM, CFGS, Grau, Màster, Postgrau, etc.)
  • Tenir nivell acceptable de català i castellà, parlat i escrit.
  • Coneixements bàsics d’informàtica

Important! No és una formació orientada a aconseguir feina remunerada.

 

Selecció

nenCriteris de selecció  (la selecció és de forma automàtica si es compleix requisits bàsics)

  • Tenir entre 20 i 35 anys, inclosos ambues edats
  • Residir en un municipi de la provincia de Barcelona.
  • Mostrar el grau de motivació i interès en participar en un procés interactiu orientat a elaborar projectes de transformació social amb visió comunitària (expressat en el formulari)
  • Tenir estudis finalitzats o estar en el darrer any del curs (CV)
  • Paritat de gènere (50% homes i 50% dones)
  • Complir els requisits (veure apartat Requisits)

 

Calendari

Maig-Juliol Agost Setembre
-Sessions informatives del procés (9 i 15 de juny)

-Procés de recepció de preinscripcions fins 31 de juliol.

 

-En cas de superar el nombre de preinscripcions (20 places) es fa selecció dels participants entre 1 i 31 d’agost.

-En cas de no superar les places previstes el 31 de juliol es fa selecció automàtica de les persones preinscrites (en cas de complir requisits bàsics).

-En cas de places lliures, recepció d’inscripcions fins el 15 de setembre.

-Selecció dels participants inscrits.

 Llista d’interessats/des

S’ha cobert les places per a participar el curs de setembre, si vols pots deixar les teves dades al mail dani@novact.orgactive@novact.org

A través del mail pots mostrar el teu interès en voler participar al curs de setembre i formar part de la llista de persones interessades. Ara mateix les places estan cobertes, però en cas que hi hagi alguna baixa, ens posarem en contacte amb tu.
El curs té un cost de 40€ i us podeu acollir a una beca, si ho sol·liciteu, prèviament. Ens posarem en contacte seguint l’ordre d’inscripció, donant prioritat als que s’hagin inscrit en primer lloc.

Dades que heu d’enviar:

-Nom i cognoms *
-Data de naixement *
-Lloc de residència *

-E-mail *

-Telefon de contacte *

-Descriu els elements de motivació i interès per participar en aquest procés. Descriure també expectatives sobre el curs, així com també àmbits d’interès sobre els quals voldries actuar/ transformar. *

-Per mitjà de quin canal/mitjà/entitat t’has assabentat i interessat per aquesta formació? *

*D’acord amb la LOPD, l’informem que les seves dades personals i adreça de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual és Nova – Centre per a la Innovació Social. Si ho desitja, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a “info@novact.org”, indicant en la línia de” Assumpte “el dret que desitja exercir.