Activa’t 3, en marxa!

Activa’t 3, en marxa!

Activa'tDes del passat 16 de setembre, les persones participants de la nova edició Activa’t estan gaudint de les càpsules tèorico-pràctiques que ofereix el procés d’apoderament personal i social.  Al llarg d’aquest mes i mig els continguts oferts (drets humans, globalització, comunicació social, sociocracia, etc.) han estat valorats de forma molt positiva, ja que els han obert la mirada i donat pistes de possibles idees per a accions transformadores.

Es valora molt positivament els espais relacionals d’acompanyament per treballar la cohesió grupal i alhora per començar a somniar i visualitzar idees i projectes socialment transformadors. Paral·lelament i per reforçar aquest procés s’han realitzat algunes visites a entitats col·laborades Activa’t i també s’ha assistit a la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC’16) per tal d’agafar idees de projectes en marxa i establir sinergies.

En aquest moment, les participants estan en procés de decidir el tipus d’itinerari per a fer una acció, ja que han d’escollir la realització d’una nova acció (itinerari groc), o bé, desenvolupar una acció en el si d’una entitat (itinerari blau). Depenent de les energies, motivacions i complicitats entre participants i entitats s’acabaran de definir els propers passos, que us anirem detallant en aquest espai.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *