Activa’t es consolida com a espai de reflexió-acció i obre un nou curs pel setembre

Activa’t es consolida com  a espai de reflexió-acció i obre un nou curs pel setembre

Des del passat setembre de 2014, quan es va iniciar la primera edició, Activa’t està essent una iniciativa referent en l’apoderament de joves participant a través d’una visió crítica de la realitat social i de transmetre eines i recursos per generar accions transformadores amb visió comunitària.

El procés Activa’t ofereix un ampli ventall de càpsules formatives que han sorprès i valorat positivament les mateixes participants, tal com expressen en aquest vídeo i en la noticia web de social.cat. Així mateix, Activa’t facilita espais d’acompanyament i recursos pràctics per implementar accions comunitàries. Actualment, s’estan dissenyant accions en pro de conscienciar sobre altres formes d’economia (social i solidària), l’apropament/intercanvi  intercultural i de gènere, la salut comunitària, la connexió de perfils socioeconòmics desiguals a través de l’art, etc.

Nou curs al setembre

A partir del 16 de setembre s’iniciarà un nou curs Activa’t adreçat novament a vint joves d’entre 20 i 35 anys de la província de Barcelona amb interès pel treball comunitari i la transformació social.

La formació tindrà una durada de 3 mesos i s’estructura en tres fases: la primera és d’adquisició de coneixements i recursos per a la incidència social i comunitària; la segona, de disseny d’una proposta d’actuació comunitària grupal; i la tercera, de posada en marxa d’aquesta proposta amb el suport d’entitats i persones expertes en la temàtica.

Els propers dies 9 i 15 de juny es realitzaran sessions informatives per a donar més detalls del procés Activa’t:

Xerrada informativa 1 – Dijous 9 de juny, a les 18:30h, a la seu social del CEESC. C/Aragó 141-143, 4a planta. BCN.

Xerrada informativa 2 – Dimecres 15 de juny, a les 19h, a l’Espai Jove la Fontana. C/Gran de Gràcia, 190. BCN.

Per a prendre part a Activa’t, cal preinscriure’s a la pàgina web i fer el corresponent pagament de 20€ per a reservar la plaça.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *